Μπρουσκέτες με πατέ ελιάς, λιαστές ντομάτες και κατίκι δομοκού

Υλικά

  • 10 λιαστές ντομάτες
  • 100 γραμ. πατέ ελιάς
  • 200 γραμ. κατίκι Δομοκού
  • Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού
  • Ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ψιλοκόβουμε 8 λιαστές ντομάτες σε μικρά κυβάκια και τις άλλες 2 σε λεπτές λωρίδες για στόλισμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Πιπερώνουμε ελαφρά και χαλαρώνουμε το μείγμα με το ελαιόλαδο. Το αλείφουμε σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού και στολίζουμε με τις λωρίδες της λιαστής ντομάτας.

<< Πiσω